Workshops

Kun je wel wat overtuigingskracht gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Al twintig jaar zet T. D. V. Cicero haar debat-expertise in om hoogwaardige trainingen en workshops te leveren. Daarnaast is het mogelijk om één van onze ervaren leden in te huren als gespreksleider. Hieronder staan deze opties verder uitgewerkt.

Trainingen en workshops

Wil je anderen beter kunnen overtuigen? Hiertoe bieden wij debattrainingen en workshops aan voor groepen. In deze kunnen we je de volgende zaken bijbrengen:

– Een zelfverzekerde, zelfbewuste presentatie
– Een speech die makkelijk te volgen is
– Een argumentatie die aannemelijk is
– Een relevante, to-the-point benadering
– Een conclusie die beklijft
– Een uitstekend retorisch improvisatievermogen

Samen met onze trainers wordt er iedere keer een uniek programma opgesteld dat naadloos aansluit op de wensen van de organisator.

Gespreksleiding

Overweeg je om een discussie of debat te houden? Wij zorgen ervoor dat deze feilloos verloopt. Met onze ervaren gespreksleiders kun je ervan verzekerd zijn dat er een levendige discussie op gang komt en blijft. Veel onervaren of slechte gespreksleiders zullen geneigd zijn om over controversiële uitspraken heen te stappen omdat ze bang zijn dat de discussie uit de hand loopt. Wij weten als geen ander dat juist de tegenstellingen tussen de deelnemers een debat boeiend maken. Daarom kanaliseren we deze controverses en zorgen we ervoor dat deze op constructieve wijze behandeld worden. Op die manier bereiken we de essentie van het debat en zorgen we voor een evenement waar je met trots op terug kunt kijken.

Prijsvoering

Ondanks het feit dat we hoge kwaliteit bieden, staan we scherp in de markt qua prijzen. Wij zijn namelijk ontzettend enthousiast om onze vaardigheden naar de toekomst toe met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen.

Vanwege onze bijzondere relatie met de TiU, rekenen we een korting voor onze medestudentenverenigingen. Voor commerciële partijen gelden de normale tarieven, welke verschillen afhankelijk van het soort traject dat u wilt afnemen.. Van alle opbrengsten gaat 50% naar de verenigingskas. Op deze manier houden we Cicero draaiende zonder subsidie van de universiteit.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op.