About Cicero

De (Tilburgse Debat Vereniging) Cicero is een vereniging met een zeer open karakter. Hierdoor zijn er door de jaren heen zeer veelzijdige ledenbestanden geweest. Studenten met een verenigingsachtergrond, jongerenorganisaties of gewone studenten zonder extra vereniging. Deze studenten zijn altijd allemaal welkom geweest en hebben tezamen aan het gevarieerde Cicero bijgedragen.

De debatavonden staan centraal bij Cicero. Op de maandag- en donderdagavond zijn zoals gebruikelijk door de jaren heen de debatavonden, respectievelijk in het Nederlands en Engels. Deze activiteit is dan ook wat de kerntaak van onze vereniging is: debatteren. Naast deze debatavonden gaan we met Cicero ook naar debattoernooien in binnen- en buitenland en organiseren wij ons eigen Cicero debattoernooi! Verder Zijn er door het jaar heen ook samenwerkingen met andere verenigingen in de vorm van gezamenlijk georganiseerde avonden en voor de leden zelf worden er workshops en trainingen georganiseerd.

We moeten de sociale activiteiten niet vergeten, want Cicero is meer dan alleen debatteren! Samen naar de film, eten, borrelen of simpelweg lekker stappen behoren tot de reguliere activiteiten!