Toernooi

De twaalfde editie van het Cicero toernooi zal op zaterdag 19 november 2016 plaatsvinden op het Sint Odulphus Lyceum te Tilburg. De toernooicommissie is druk bezig met de voorbereiding van het toernooi, samen met ons CA team van dit jaar.

AP

Het toernooi zal zoals altijd in de Amerikaans Parlementaire debatvorm zijn. Teams van twee zullen het tegen elkaar opnemen voor sprekerspunten en eeuwige roem. Voor debatverenigingen is het relevant dat de juryregel N-1 zal zijn. Wij stellen het zeer op prijs als er ervaren juryleden gestuurd worden naar het Toernooi, om een leuke en leerzame dag voor iedereen te kunnen garanderen. Naast deelnemers en juryleden zijn toeschouwers vanzelfsprekend ook welkom!

Inschrijven

Meedoen? Registreer dan jezelf als team hier of als jury hier, met daarnaast één contactpersoon per vereniging hier! Het is belangrijk dat deze contactpersoon op de dag zelf bereikbaar is, mochten er problemen zijn met individuele deelnemers vanuit een vereniging. Het is mogelijk om als contactpersoon een aantal teamspots te reserveren voor je vereniging, mocht het nog niet duidelijk zijn wie er mee willen doen. Dit kun je doorgeven in het formulier. Als deelnemers gelieve je namen door te geven, je novice status (of je nog een beginner bent), een e-mailadres, telefoonnummer en eventueel of je een school of vereniging representeert. Er zal vegetarisch voedsel aanwezig zijn.

De deadline voor inschrijving is 5 november. Tot en met deze dag is het mogelijk om je op te geven. In- en uitschrijvingen na de deadline zijn niet mogelijk.

Voor een bedrag van €40,- per team en €5,00,- per jurylid krijg je van ons een dag vol eloquente hoogstandjes, goed voedsel en bovenal Brabantse gezelligheid. Gelieve het bedrag over te maken op rekeningnummer NL68 RABO 0171 2298 27 t.n.v. Debatclub Cicero o.v.v. ‘Cicero Toernooi′ plus bijbehorende teamnaam en namen van de deelnemende/jurerende personen. Contante betalingen zijn ouderwets en onhandig, maar worden toch geaccepteerd. Indien je deze archaïsche betaalmetode prefereert, wees dan op de toernooidag om 8:15 aanwezig, en zorg ervoor dat je het precieze bedrag bij je hebt, zodat we jouw betaling ter plekke gemakkelijk kunnen verwerken.

Voor alle directe vragen rondom het toernooi kunnen jullie een mail sturen naar tococicerotoernooi@gmail.com. We staan jullie graag te woord.

Klik hier voor het facebook evenement.

Joshua Paas

Convenor 2016

Gesteund door de toernooicommissie (ToCo) momenteel bestaande uit:

Martijn Tervelde (Registratie & Tab Master)

Lotte Claassen (Vrijwilligerscoördinator)